skip to Main Content

Inloop en één-op-ééngesprek

Bij PISA ben je van harte welkom tijdens onze inloopuren, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur en woensdag van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Bij de Spontane Inloop kun je een luisterend oor vinden bij een van de gastheren en -vrouwen. Soms tref je andere bezoekers aan de keukentafel, heb je gezellige gesprekken of deel je je ervaringen met elkaar, maar je kunt ook een één-op-ééngesprek vragen. Dan heeft de gastheer of gastvrouw alle tijd voor jou.

Soms is het moeilijk om langs te komen. Maar er zijn ook andere manieren om met ons in contact te komen. Tijdens de inloopuren kun je bellen voor een gesprek met een van de gastheren of -vrouwen, of een afspraak maken voor een gesprek via facetime of videobellen, evt buiten de inloopuren.

Dijklander

Gastheren en -vrouwen van Inloophuis PISA zijn ook actief in het Dijklanderziekenhuis in Hoorn. Ze zijn regelmatig aanwezig op de afdeling voor de oncologische dagbehandeling.

PISA Enkhuizen

Een keer in de maand biedt PISA in Enkhuizen een Inloopochtend, gecombineerd met een activiteit.
Tijdens de inloopochtend is er een gastvrouw of -heer van PISA aanwezig en kun je andere mensen ontmoeten die net als jij zijn geconfronteerd met kanker.

Back To Top