skip to Main Content

Bij PISA bieden we een luisterend oor aan iedereen die direct of indirect te maken heeft met kanker. Tijdens de spontane inloop kun je aanschuiven aan de keukentafel en meedoen met de gesprekken met de andere gasten of de aanwezige gastheer of -vrouw.

Wil je alleen maar luisteren, of je even terugtrekken met een tijdschrift of boek. Ook dat kan.

Heb je behoefte aan een één-op-ééngesprek of wil je meer weten over de activiteiten in het huis? Een van onze gastheren of -vrouwen staan je graag te woord. Ze zijn getraind in psychosociale ondersteuning, bieden een luisterend oor en kunnen met je meedenken.

Het één-op-één-gesprek kan op  maandag tussen 13 en 15 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10 en 12 uur en woensdag tussen 13 en 15 uur plaatsvinden.

Voor het maken van een afspraak voor een één-op-één-gesprek kun je bellen met 0229-758531 of een mail sturen naar administratie@inloophuis.nl of via deze pagina. Voor een één-op-één-gesprek m.b.t. Positieve Gezondheid zal er échter een afspraak gepland moeten worden.

Inloop:
Maandag van 13.00 tot 16.30 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur. Woensdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Back To Top